Filter för växelriktning

Vad kan detta vara för en spännande pryl, undrar väl alla.
Ni kanske har en inverter i er bil eller båt för att skapa 230V växelspänning ombord. Då kan man i bästa fall ladda sin dator med några ampere (kanske 1kW). Om det behövs lite mer kraft, hör av er!
Detta är ett sinusfilter som klarar 460A och väger 275kg, det tillsammans med en 250kW frekvensomriktare så kan du från en stor batteribank skapa ett trefas 400V växelspänningsnät med fin spänningskvalité på ditt fartyg.
Detta filter är en av komponenterna som vi levererar till en arbetsbåt med stort behov av växelström ombord. Förutom detta filter har vi också levererat frekvensomriktare för elproduktionen samt filter och frekvensomriktare för att ladda den stora batteribanken ombord.
Länk till filterprodukterna hittar ni här.
(Produkten på bilden har artikelnummer 29Z1G04-1000)