20 år med KEB

Tiden går fort när man har roligt. Jag har nu jobbat 20 år med försäljning, service och support av KEB drivsystemsprodukter. De första elva åren anställd direkt av KEB i Tyskland och sedan nio år i egna bolaget CronaTech Drives.

Det har blivit många spännande applikationer och projekt genom åren tillsammans med mina kunder. Jag har bland annat klättrat i höga byggkranar, åkt uppe på hisskorgar, provkört elhybridbåtar, byggt laddare till elfordon, styrt världens snabbaste hyvel, löst störningsproblem för kompressorer, byggt motortestbänkar, levererat växelmotorer och omriktare till teaterapplikationer och varit först i landet med riktigt stora drivsystemsprojekt med EtherCat-kommunikation.

När jag ser tillbaka har det varit händelserika år, men nu ser jag framåt med spänning på vilka tekniska lösningar som vi tillsammans med våra kunder kommer skapa i framtiden.
/Thomas Crona

Bildcollage från 20 spännande år med KEB

Time flies when you’re having fun. I’ve now reached 20 years working within the fields of sales, aftermarket services and support of KEB’s drive system products. The first eleven years as a direct employee of KEB Germany, responsible for the Swedish market, and the last nine years in my own company CronaTech Drives.

I’ve contributed to many different exciting applications and project through the years together with my customers. I’ve climbed in high construction cranes, stood on top of elevator cages, tested electric hybrid boats, built chargers for electrical vehicles, controlled the world’s fastest industrial planer/moulder, solved interference problems for compressors, built electrical motor test rigs, delivered gear motors and frequency inverters for theatres and I was first in Sweden with automation applications using EtherCAT communication at greater scale.

Looking back the years have been eventful, but I’m still very enthusiastic about the future, upcoming projects, and the solutions to be created together with customers. 
/Thomas Crona