CronaTech Drives AB startar

logo_firmanamnet_grey_150

 

Den första septemer 2014 drar CronaTech Drives AB igång. Tidigare har webplatsen Cronatech.se bara används som en hobbybaserad hemsida för foto & media men från och med nu blir det förändring. Under 11 år har jag, Thomas Crona, varit anställd på det tyska teknikföretaget KEB med ansvar för den svenska marknaden och använt namnet KEB Sverige. För att bättre anpassa oss till nordiska förhållanden så har vi bestämt att jag bildar ett eget bolag och ansvarar för KEB:s drivsystemsförsäljning i Sverige & Norge. Vi kommer kunna ha bättre support och service samt ha möjlighet att lagerhålla populära produkter lokalt. Ni som är vana vid att kontakta mig på thomas.crona@keb.de kan ändra uppgifterna till thomas@cronatech.se. Telefonnumren blir de samma som tidigare.

Det kommer ta några dagar innan hemsidan är ordentligt uppdaterad.