Leveransstatus äldre produkter

Som vi vid flera tillfällen meddelat så har serieproduktionen av frekvensomriktargeneration F5 avslutats. Vi har lagt upp en del på lager i Sverige för serviceändamål.
Med början 2023-07-01 så är hanteringen av F5-förfrågningar flyttad från KEBs försäljningsavdelning till serviceavdelningen. Endast ett fåtal storlekar/versioner av KEB F5 kan tillverkas, då med lång leveranstid och till högt pris. Offert får begäras vid varje fall.
Störst chans att få tag i är modellen F5C och vissa storlekar av F5B.
Följande modeller går det inte att tillverka: F5A/E/H/M/G/K/L/P.
Observera att det inte är några problem att laga F5-omriktare, oftast snabbt, ca en vecka plus transporter.

Ersättare finns givetvis i generation 6.

Modell G6 motsvarar gamla F5C. Gamla F5 med återkoppling (pulsgivare) ersätts av S6 eller F6 beroende på effekt. Generation 6 går inte att få med äldre omoderna bussar utan det är moderna Ethernet-baserade bussar samt CanOpen som är alternativen.

One Comment